Къщата на наргилетата:
Наргиле Camp почивка Есен 2023

Ела на първия Български Наргиле Кемп

2 нощувки и/или 2 наргиле разходки сред природа от 29.09 петък до 01.10 неделя

на по малко от 1 час от София- къща с басейн в село Искрец

Два варианта за участие:

Вариант 1: Ела само на един или двата наргиле пикника

Вариант 2: Ела в къщата и на разходките и усети цялостното изживяване на Кемпа!

Какво да очакваш?

 • Наргилета сред природата
 • 2 нощувки в Къща с басейн в гората и/или участие в един или двата наргиле пикника в зависимост от пакета, който изберете.
 • Разходки сред природата и Наргиле кемпове
 • Наргиле обучения, модули с Матео Илиев
 • Разговори, общуване и размяна на опит на Наргиле тематика
 • Наргиле Игри и Наргиле състезания с награди
 • Свободно време за забавления
 • Скари и хапване в къщата и сред природата* (*при вариант 3)
 • Видео с най-добрите моменти, което ще остане за спомен

  Наргилета, почивка и разходки

  Наргиле разходки сред природата

  Наргилета сред природата с тютюн, подсигурен от организатори и спонсори. Ще има и черен и жълт тютюн и ще посетим различни природни места, които са пригодени безопасно да попушим наргиле сред природата. Ще си поговорим за наргилета и всичко свързано с тях, докато релаксираме природно какво по-добро от това за един истински наргиле фен.

  На по наргиле в къщата. На голямата тераса, вътре или около басейна!

  С тютюн подсигурен от организатори и спонсори- черен и жълт. В неформална обстановка ще си говорим за наргилета, тъй като всички сме фенове и ентусиасти. Ще обмените опит с организатори и участници в кемпа. Партито е задължително!*

  *Наргиле приключенията в къщата важат само при вариант 3

  Басейн, барбекю и готина гледка

  Сред готините екстри е това че къщата разполага с басейн, както скара и барбекю за приготвяне на хапването. Гледката е топ така че напълно си заслужава това наргиле бягство от града за уикенда. Ако искате да ползвате басейна си вземете банските ;)*

  *Наргиле приключенията в къщата важат само при вариант 3

  Повече за къщата

  Къщата е разположена в полите на Балкана в село Искрец на по малко от 1 час път от София. В къщата ще се насладим на спокойствието на гората, удобството на съвременния дом, лечебния въздух и изключителната панорамна гледка.

  Обзавеждането е приятно направено и има голяма трапезария, голяма тераса и  голям двор. Къщата има и басейн така че ще разпушваме наргилета и около него наполовина потопени във водата.

  *Наргиле приключенията в къщата важат само при вариант 3

  Наргиле игри и Наргиле обучения

  Наргиле Игри и състезания

  Във всеки от дните ще има организирани игри с познаване на правилните отговори от наргиле сферата, както и предизвикателства, които трябва да направите. най-добрите ще спечелят различни наргиле аксесоари.

  Обучения и обучителни модули

  Два обучителни модула от Матео Илиев с любимите му техники за приготвяне на наргиле и топ миксовете с различни марки. Ще разберете много за миксологията или как да смесвате различните аромати за топ резултат. Демонстрация и практически упражнения.

  YouTube

  Всички ще бъдем специални звезди в YouTube каналът на Матео Илиев HookahFansTV, защото ще се снимат и качат най-яките моменти от преживяването ни заедно. Ще можете после да се смеете и да показвате на приятели за приключенията ни заедно, а и ще остане като спомен в ютюб за Вас.

  П.С. Ако искате да останете по инкогнито и не желаете лицето ви да се вижда във видеото- то ще бъде скрито и размазано по ваше желание. 

  мястото и храната

  Мястото Село Искрец

  Избрахме село Искрец за тази наргиле ваканция, защото не е толкова далече от София хем се намира в сърцето на Балкана. Наоколо има много водопади, горски и екопътеки и топ места за Наргиле кемпинг. Въздухът е супер чист и освен вкусните облаци дим ще можем да освежим и белите си дробове. Организаторите са били в къщата няколко пъти и познават района добре, така че гарантират за доброто изживяване.

  Храна и напитки

  В пакета с Вариант 3 е включен бюджет за хапване, което ще напазаруват организаторите по предпочитанията на всеки от участниците.*

  2 вечери в къщата тип барбекю– месо и зеленчуци на скара, пържени картофи, салата и десерт, безалкохолни*

  2 обяда по време на разходките и Наргиле кемповете сред природата сандвичи, безалкохолни, десерт. Ако мястото позволява е възможно на един от обедите да направим и барбекю в гората.*

  Алкохол. Алкохолът не е включен в цената, но всеки може да вземе каквото желае за пиене.

  *Важи само при вариант 3 за къщата на наргилетата. Ако се присъединявате само към Разходките с пикник храната не е включена!

  Участие- варианти и цена

  Местата за къщата са силно ограничени! Остават само 5 свободни места!

  Местата за разходките са ограничени!

  ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА И ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТО

  .

  8 + 2 =

  С ПОРЪЧКАТА СИ ДЕКЛАРИРАМ ЧЕ СЪМ НАД 18 ГОДИНИ И СЪМ ЗАПОЗНАТ/ЗАПОЗНАТА С УСЛОВИЯТА НА УЕБСАЙТА

  Въпроси

  Какви тютюни ще има осигурени? Ще разполагаме с богата палитра от марки черен и жълт тютюн за всеки по нещо.

  Кой ще приготвя наргилетата? Наргилетата се приготвят от всички за да може всеки да покаже майсторство и да се надградим.

  Да нося ли наргиле?

  Ако си взел варианта с преспиване в къщата не е нужно да носиш твоето наргиле ще има осигурена бройка наргилета от организаторите на събитието и спонсори. Все пак, ако държиш да си сигурен че ще имаш индивидуално наргиле или не желаеш да споделяш-препоръчваме да го вземеш.

  Ако си избрал да дойдеш само на наргиле разходките е добре да вземеш наргиле. Тъй като ще има повече хора и за да си сигурен че ще имаш наргиле- ако идвате приятелска група можете да се обедините. Препоръчваме по малки или травел наргилета за да е удобно за пренасяне.

  Храната?

  Всеки от участниците избрал 3 ти вариант за къщата на наргилетата и нощувки има включени вечери и сандвичи с вода за кемпа. Всеки се пита индивидуално какво предпочита и храната за него ще бъде съобразена с лични предпочитания- дали яде месо или не. 

  Как да се облечем и какво друго да носим?

  Понеже сме в планината е добре да си вземете:

  -Удобни обувки/маратонки за леки преходи

  -Удобни дрехи за планински разходки

  -Одеало за пикник на поляна

  -Вода и храна по избор